Proč jsou špičkové koupelny vyrobeny z mědi?Pociťte společně kouzlo mědi!

Od starověku je měď drahá.Kromě známých měděných mincí jsou cenností v životě lidí také všechny druhy bronzového zboží vyrobeného z „mědi“.Mezi nimi bronzové trojnožky jako vzácné nádoby kdysi symbolizovaly moc.

měděný kohoutek

Měď, světlá, retro a bohatá na texturu, je aplikována do prostoru koupelny, což může nejen umocnit pocit luxusu v koupelně, ale také přinést nečekanou eleganci a kouzlo.Pokud do koupelny přidáte nádherné a vysoce kvalitní celoměděné přívěsky, můžete rozsvítit pocit koupelnového života na vysoké úrovni, zvýraznit vizuální zaměření a harmonicky zohlednit celkový efekt koupelny a vytvořit pohodlný a moderní koupelnový prostor snadno.

314299027_643429217268204_1699293788512520347_n

Bezolovnatá měď je také standardem pro měření bezpečnosti při použití mosazi k výrobě vodovodních baterií.

Aniž bychom probírali jádro ventilu a probublávačku kohoutku, hlavním rozdílem mezi bezolovnatým kohoutkem a obecným kohoutkem je materiál a proces.

1. Suroviny

Hlavní suroviny bezolovnatých měděných baterií jsou zpracovány z mezinárodní mědi H59 a H62.Odlévání využívá ocelové formy pro gravitační lití a tloušťka stěny je obecně 2,2-3,0 mm.

měděný kohoutek

Hlavním důvodem použití mosazi jsou bakteriostatické vlastnosti mědi.To může zabránit růstu bakterií na vnitřní stěně měděné baterie, což je výhoda, kterou jiné materiály (jako nerez, plast) nemají
2. Technologie povrchu U bezolovnatých měděných baterií je velmi důležitá povrchová úprava, která souvisí s životností, hladkostí a odolností baterie proti opotřebení.Povrchové galvanické pokovování kvalitních bezolovnatých měděných baterií má většinou zrcadlový efekt.Vysoce kvalitní proces galvanického pokovování může zabránit sekundárnímu znečištění a zajistit bezpečnost vody.

Hlavní-01

Měď dosahuje vysoce kvalitní sanitární keramiky.Od založení značky Hemmon Sanitary Ware vždy trval na používání vysoce kvalitní mědi.Vynikající kvalita měděných odlitků je základem značky a je také důvodem, proč si značka získala široké uznání v průmyslu i mimo něj.


Čas odeslání: List-09-2022